Vår mission

Vi lærer bort en overraskende enkel og uanstrengt måte å komme seg på bena igjen for godt, enten du har møtt veggen eller er på vei dit.

En av de store fordelene er at det krever ingen teknikker eller øvelse for å finne roen og komme seg hjem igjen. Som er en kjempefordel for deg om du allerede er sliten, stressa, utbrent, utmattet eller mangler tid eller overskudd.

Og vi gir deg all den støtten du måtte trenge på veien tilbake på bena. Vi er all-in sammen med deg for å skape en ekstraordinær oppvåkning og endring som varer livet ut.


Heine Kolltveit

Gründer og skaper

Primus motor og skaper av Livstransformasjonsprogrammet. Har 10 års erfaring med coaching. Fulltid i 8 år og har hjulpet hundrevis av mennesker på alle steder i livet slutte å kjempe med tankene, bli mer venn med seg selv og flyte gjennom livet med mer ro og glede.

Maiken Sneeggen

Ro- og innsikts-kunstner

Maiken startet rett etter fysioterapi-utdannelsen med å hjelpe folk til å komme til indre ro gjennom medisinsk yoga. I de siste 4 årene jobbet med å spre forståelse som gir mer varig ro gjennom samtaler. Hun er skikkelig god på å møte folk der de er med empati og spesialisert seg på å hjelpe folk til legge stresset bak seg å finne en dyp indre ro.

Tor Arne Håve

Helhetlig endring og livsgnist-guide

Tor Arne har flere tiårs erfaring innen psykologi, ledelse og hjelpe mennesker basert på et helhetlig livssyn. Han er motivert av muligheten til å skape mer glede, kjærlighet og harmoni i verden. Han ledes av et åpent hjerte og elsker å skape latter å få mennesker til å utvikle deres egen kreativitet og skaperkraft.

Nina Haug Eide

Klarhet- og gjennombrudds-ekspert

Nina kommer fra et langt liv i corporate og HR-verden. Med et stort hjerte som virkelig bryr seg og et ønske om å bidra til å hjelpe andre så begynte hun å jobbe med oss. Superhyggelig nordlending og kjempeflink til å hjelpe folk til gjennombrudd og klarhet.