Vår mission

Vi lærer bort en overraskende enkel og uanstrengt måte å komme seg på bena igjen for godt, enten du har møtt veggen eller er på vei dit.

En av de store fordelene er at det krever ingen teknikker eller øvelse for å finne roen og komme seg hjem igjen. Som er en kjempefordel for deg om du allerede er sliten, stressa, utbrent, utmattet eller mangler tid eller overskudd.

Og vi gir deg all den støtten du måtte trenge på veien tilbake på bena. Vi er all-in sammen med deg for å skape en ekstraordinær oppvåkning og endring som varer livet ut.


Heine Kolltveit

Gründer og skaper

Primus motor og skaper av Livstransformasjonsprogrammet. Har 10 års erfaring med coaching. Fulltid i 8 år og har hjulpet hundrevis av mennesker på alle steder i livet slutte å kjempe med tankene, bli mer venn med seg selv og flyte gjennom livet med mer ro og glede.

Kjetil Strand

Letthet og åpenbarings­mester

Kreativ sjel med masse hjerte. Massevis av erfaring i alt fra å coache for optimal helse/prestasjon og veiledning av andre menneskehjelpere, lederutvikling for mellom- og topp-ledere, folk som har møtt veggen og den vanlige personen i gata. Har et fantastisk talent til å hjelpe folk få livsendrende åpenbaringer som bringer varige løft i livet.

Maiken Sneeggen

Ro- og innsikts-kunstner

Maiken startet rett etter fysioterapi-utdannelsen med å hjelpe folk til å komme til indre ro gjennom medisinsk yoga. I de siste 4 årene jobbet med å spre forståelse som gir mer varig ro gjennom samtaler. Hun er skikkelig god på å møte folk der de er med empati og spesialisert seg på å hjelpe folk til legge stresset bak seg å finne en dyp indre ro.

Nina Haug Eide

Klarhet- og gjennombrudds-ekspert

Nina kommer fra et langt liv i corporate og HR-verden. Med et stort hjerte som virkelig bryr seg og et ønske om å bidra til å hjelpe andre så begynte hun å jobbe med oss. Superhyggelig nordlending og kjempeflink til å hjelpe folk til gjennombrudd og klarhet.

Klaus Pettersen

Medmenneske og gjennombrudds-ekspert

Klaus har vært fotballtrener for de som aldri hadde rørt en fotball til de som i dag har på seg landslagsdrakten. Han har en mastergrad fra idrettshøgskolen i idrettspsykologi, og har funnet at man trenger ikke piske seg selv for å prestere. Klaus er et rolig, trygt og varmt medmenneske som er god på å hjelpe mennesker til ro, klarhet og en lettere hverdag.