Vår mission

Vi lærer bort en overraskende enkel og uanstrengt måte å komme seg på bena igjen for godt, enten du har møtt veggen eller er på vei dit.

En av de store fordelene er at det krever ingen teknikker eller øvelse for å finne roen og komme seg hjem igjen. Som er en kjempefordel for deg om du allerede er sliten, stressa, utbrent, utmattet eller mangler tid eller overskudd.

Og vi gir deg all den støtten du måtte trenge på veien tilbake på bena. Vi er all-in sammen med deg for å skape en ekstraordinær oppvåkning og endring som varer livet ut.


Heine Kolltveit

Gründer og skaper

Primus motor og skaper av Livstransformasjonsprogrammet. Har 10 års erfaring med coaching. Fulltid i 8 år og har hjulpet hundrevis av mennesker på alle steder i livet slutte å kjempe med tankene, bli mer venn med seg selv og flyte gjennom livet med mer ro og glede.

Kjetil Strand

Letthet og åpenbarings­mester

Kreativ sjel med masse hjerte. Massevis av erfaring i alt fra å coache for optimal helse/prestasjon og veiledning av andre menneskehjelpere, lederutvikling for mellom- og topp-ledere, folk som har møtt veggen og den vanlige personen i gata. Har et fantastisk talent til å hjelpe folk få livsendrende åpenbaringer som bringer varige løft i livet.

Arnt-Snorre Rogstad

Trainee og innrullerings­coach

Vårt nyeste tillegg i gjengen. Noen ganger i livet er det en person du møter som du fort skjønner har forstått noe du ikke helt ser enda. Arnt-Snorre er en slik en. Masse livserfaring fra bruk av allverdens psykologiske teknikker uten at det ga han den roen og gleden. Ett øyeblikks innsikt og forståelse brakte han dit og han brenner for å hjelpe andre ut av det samme.