VIKTIG:Guiden er straks på vei til epost-adressen du oppga. Gi den 2-3 minutter så skulle den være klar.

Mens du venter …

… har du lyst å vite skammens hemmelighet?

For å hjelpe deg å raskt ta første steg ut av skammen så har jeg laget et minikurs for å gi deg en pangstart og et skikkelig aha-øyeblikk.

Du vet at noen aha-øyeblikk gir innsikt som endrer alt: «Aha! Det er sånn det fungerer!» Og plutselig har noe klikket på plass.

«Skammens hemmelighet» gir tilgang til en av disse potensielt livsforandrende aha-øyeblikkene.

Test ut helt risikofritt – om du ikke ser potensialet for deg eller du kan det fra før – så får du hver eneste krone tilbake.

Skammens hemmelighet er en av de tingene som er en selvfølge når man ser det – og ofte veldig vanskelig å se før noen peker på det.

75% rabatt i dag siden du lastet ned guiden «Bli fri – Veien ut av skammen».

Legg i handlekurven – kun 47,-

Trygg handel   Garantert fornøyd    Personvern sikret

[Jeg] hørte på [Skammens hemmelighet] og det ble en åpenbaring for meg! Selv om jeg visste at hendelser fra barndommen påvirker oss, var jeg ikke klar over hvilken hendelse det var som satte meg ut. Det vet jeg nå og skjønner at jeg ikke skal føle skam for noe jeg selv ikke kan skyldes for. I stedet for å tenke at jeg reagerer som jeg gjør i visse situasjoner, pga opplevelser i barndommen, skjønte jeg plutselig at jeg ikke kunne lastes for disse følelsene. Det var godt å innse dette og få ordnet opp. Kvinne, 51 år

Vanlige spørsmål

Hvor foregår kurset?

Der du er!
Hele kurset er online. Det betyr at du får tilgang til alt via Internett. Det eneste´du trenger er datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt pluss tilgang til Internett – og du har alt du trenger.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du vil ha livstidstilgang til innholdet i kurset – kurset kommer til å ligge på Internett i flere år fremover. Det betyr at du kan gå tilbake og se videoer – gjøre øvelse og quiz så mange ganger du vil.

Hvorfor akkurat 47 kroner?

Fordi det er billigere enn en halvliter (de aller fleste stedene i Norge) og alle har råd til det.
 
Dessuten, ved å ta betalt (selv om det bare er bittelitt) så blir det din investering i deg selv. Når du gjør en investering så følger du opp med mer oppmerksomhet, lærevillighet og motivasjon for gjennomføring i kurset.

Dermed får du mer igjen av akkurat samme kurset fordi du har gjort en liten investering. Smart, ikke sant.

(Pluss, jeg får en liten oppmuntring på kontoen min.)

[Jeg har] sett de første 8 min av videoen. Det treffer meg så inderlig – tusen hjertelig takk <3 Har lett etter svar i mange år, funnet noen, men skam har jeg ikke gått så dypt inn i – og det skal jeg fortsette å utforske nå. Marit
Legg i handlekurven – kun 47,-

Trygg handel   Garantert fornøyd    Personvern sikret

– ELLER –

Nei takk, fortsett til nettsiden

PS: Guiden du ville ha er som sagt på vei til epostadressen du oppga.