Endelig Fri – Fra stress og tankekjør til trygg og livsglad

Bymarka rett utenfor Trondheim, 1-3. mars 2019 (fre kl 19 – søndag kl 16)
(Enkelt å komme seg dit med offentlig transport fra Trondheim sentrum)

Billetten inkluderer overnatting og mat.


Hvis du allerede vet du er med, meld deg på ved å svare på eposten og si at du er med, eller skriv inn navn og epost i skjemaet lenger ned på siden.


OPPLEVER DU NOEN AV DISSE UTFORDRINGENE?

 • Negative tanker, tankekjør, grubling, anger og bekymring?
 • Ubehagelige og vanskelige følelser (frykt, skam, angst, depresjon, sinne, sorg …)?
 • Skam og følelsen av å ikke være bra nok?
 • Stressfull hverdag og vanskelige avgjørelser?
 • møtt veggen og sliter med å komme deg tilbake på bena?

Da er denne helgen for deg!

Du er ikke alene, og heldigvis finnes det en vei ut av det som ikke involverer å fikse seg selv eller øve på teknikker og øvelser resten av livet.

Faktisk stammer alle disse utfordringene fra de samme misforståelsene.

Mer om det lengre nede … først litt kjapt om oss to som skal ha


Heine Kolltveit
Har jobbet som coach fulltid i over 7 år – og hjelper folk med å slutte å stresse, komme seg tilbake på bena etter å ha møtt veggen – og aldri møte den igjen.

Maiken Sneeggen
Utdannet fysioterapeut og instruktør i medisinsk yoga. Spesialiserer seg å få mennesker til å finne en dyp indre ro.


TYPISKE UTFALL OG RESULTATER

Vi har hatt slike helger tidligere og dette er typiske resulater som blir rapportert tilbake til oss fra deltakerne 2-3 måneder etterpå:

 • Mer frihet og glede

  Vårt sinn og vår opplevelse er bestemt av noen fundamentale “byggesteiner”. Med forståelsen av disse enkle byggesteinene så opplever man større frihet og glede.

 • Større letthet og indre ro

  Det blir enklere å være deg, si hva du mener og bry mindre deg om hva andre tenker og mener. Du tar livet mindre seriøst og håndterer utfordrende ting med større letthet.

 • Bedre livskvalitet

  Du vil naturlig oppleve flere og lengre oppturer. Og de nedturene du får vil du ta med større ro og fatning, som gjør at de varer kortere og blir færre av de.

 • Enkel endring

  Vi har ofte lært at endring er vanskelig og at det er stressende. Når vi ser kilden til endring, så oppstår endringen lettere. Både endringer som blir “påtvunget” fra livet og de du selv ønsker.

 • Nye gode vennskap

  I løpet av en slik helg knyttes ofte vennskapsbånd – fordi man går dypt sammen, får tillit og snakker om ting som betyr noe. Og det med noen som er på tilsvarende reise som deg selv!

 • Lære sammen

  Ofte så er det noen andre sier, akkurat det du trenger å høre. Og å dele av din egen forståelse og visdom til andre forsterker din egen læring + at du kommer i mer kontakt med visdommen i deg.


FOR Å VÆRE HELT ÆRLIG MED DEG

De mulige utfallene vi beskriver (som feks frihet, livsglede og letthet i livet) er vanlige resultater, men hvor mye endring som skjer varierer fra person til person.

Dine resultater, læring og vekst er avhengig av blant annet din nysgjerrighet og lyst til å se noe nytt.

Legg merke til at analytiske evner, stilling, alder og hvor flink du var på skolen ikke er en del av faktorene.

Alle har evnen til å lære dette, men det kreves at du åpen for å sette spørsmålstegn ved noen etablerte “sannheter” for å kunne se en dypere sannhet.

Med det sagt … la meg gå videre …

For enkelt til å være sant!

FRA “DET KAN IKKE VÆRE SÅ ENKELT” TIL “HVORFOR HAR INGEN FORTALT MED DETTE FØR?”

En veldig vanlig reaksjon når folk møter denne forståelsen er at det høres for godt ut til å være sant. Det kan jo ikke være så enkelt.

Og så når aha-øyeblikket kommer så begynner man å lure på hvorfor ingen har sagt dette før?

Og etterpå gir det ikke lengre mening å gå tilbake til den gamle måten å forstå tanker, følelser og verden på.

Løsningen finner man alltid i enkelhet! Ikke i strev og kaos.


FOR TYDELIGHETS SKYLD

Først av alt:

Denne workshoppen er sannsynligvis ikke som du er vant med. Du vil ikke få noen strategier, teknikker eller 7-stegs planer for å bli lykkelig, glad i deg selv, slippe dårlige tanker eller bli kvitt følelser eller stress.

Det du (blant annet) vil få er innsikt i hvor følelser som frihet, lykke, indre ro, trygghet og kjærlighet kommer fra. Og hvor følelser som stress, angst, skam, frykt, sinne, ensomhet, nedfor, utafor, avvisning og depresjon kommer fra.

Og når du skjønner det så trenger du ikke teknikker, verktøy eller strategier lengre.

Et banalt eksempel: Når du skjønner at døren du prøver å åpne er ei skyvedør så trenger du ikke verktøy for å åpne den lengre.

Når du forstår dørens (tankenes, sinnets og bevissthetens) natur så trenger du ikke verktøy, teknikker eller strategier lengre.

For det andre:

Dette er ikke terapi. Det viser seg at når vi skjønner tankenes og sinnets natur – så selv-korrigerer vi helt naturlig. Vi har innebygd mental helse og velvære når vi ikke tenker oss bort fra det.


HVA SKJER I PRAKSIS?

Mat og overnatting er inkludert. Frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Du vil få servert god, næringsrik og sunn mat! (Si fra om du har allergier eller spesielle behov)

 • Vi møtes på hytta fredag kveld klokken 19 til en liten intro før vi blir kjent gjennom noen enkle øvelser. Det er utrolig hvor fort man kan bli godt kjent med noen og bygge en dyp tillit i gruppen.
 • Etter frokost starter vi klokken 9:30 lørdag morgen med utforskning av noen enkle prinsipper. Dagen vil deles opp i 3 hovedbolker med to lengre pauser til lunsj og middag. Vi vil også ha flere små pauser underveis.
 • Underveis vil det være lærerike historier, metaforer, refleksjon og massevis av rom for spørsmål og dialog.
 • På søndag har vi to hovedbolker – en før og en etter lunsj – før vi avrunder til klokken 16.
 • Om du blir sliten eller “hodet blir fullt” så kan du når som helst ta en pause, legge deg ned, gå deg en tur eller lignende.

INVESTERINGEN

Prisen er 4497,-. Vi vet at denne helgen er verdt så utrolig mer enn dette. (Hva er verdien av indre ro, mental helse og glede?) Samtidig har vi så utrolig lyst å dele disse gavene av noen innsikter videre med deg og hjelpe deg å fordype forståelsen din.

Hvis du vil melde deg på, la oss vite det så fort som mulig og så ordner vi det for deg. Svar på eposten du fikk og si fra at du er med, eller fyll ut påmeldingsskjema nedenfor.

Fyll inn skjemaet for påmelding til kun 4497,-inkludert overnatting og mat

Datoer: 1-3.mars 2019 (fredag klokken 19 – søndag klokken 16)


“Var så godt å være der, flotte folk, romslig mot hverandre. SUPER LÆRERIKT!! Og “teknikken” er bare så deilig når jeg klarer det. Jeg sier bare WOW DETTE ER HERLIG!!”
– Gro Karlsen, 57 år

“Heine besitter kunnskap, erfaring og mellommenneskelige egenskaper som han bruker tidsriktig for å hjelpe deg med å finne veien ut av skogen og dit de aller fleste ønsker å være, meg selv inkludert. Heines hjelp og veiledning har endret livet mitt, og som de aller fleste så ønsker vi alle endring. Vi leter bare på feil sted. Heine hjelper deg med å finne det riktige stedet, og hvis du stiller deg åpen og imøtekommende med dine tanker, følelser og problemer, så vil du også finne det du søker etter med Heine som guide.”
– Arnt Snorre Rogstad, 24 år

“Kan anbefale å være med. Ellers; mandag når jeg skulle ut å kjøre, da måtte jeg stille opp speilet i bilen min. Jeg var blitt rettere i ryggen………”
– Ann Kristin, 50 år

“Jeg anbefaler kurset til Heine på det varmeste…Han er fantastisk og gjør dette til en nydelig opplevelse. Jeg blir iallefall med på neste kurs 🙂”
– Marit Hammer, markedsansvarlig

“Det har vært nydelig å bli kjent med deg som kursleder. Du har en ro og ektehet som gjør at jeg stoler på deg og lytter til det genuine du formidler. Du legger mye av deg selv i praksisen din og det er godt å være tilstede på dine timer 🙂 Og jeg liker den snille, varme og omsorgsfulle stemmen din på lydfilene. Du gir gode instruksjoner og er tilstede i det du gjør. Tusen hjertelig takk Maiken ❤”
– Sissel

“Du [Maiken] er en fantastisk kursholder, du får meg til å slappe av mer enn jeg noen gang har klart. Jeg klarer endelig å puste skikkelig. Takk!”
– Sonja

“Anbefaler dette kurset til de som ønsker å utforske egne tanker og følelser i en rolig og fin setting.”
– Asle Gylland-Jordhøy 32 år

“Spennende og tankevekkende”
“Gir deg et nytt syn på livet”
“Heine er en coach det er verdt å lære fra. Fin kursatmosfære.”
“Annerledes. Øyeåpner!”